بهترین جایگزین قند برای سرو چای را به شما معرفی کنیم، مواردی که علاوه بر دل نشین کردن طعم چای میتواند به سلامتی بدن نیز کمک کند.
بهترین جایگزین قند: انجیر خشک
یکی دیگر از بهترین جایگزینها قند برای چای انجیر خشک است. طبق تحقیقات خواص انجیر خشک تا ۴ برابر بیشتر از انجیر تازه است. انجیر خشک به وفور و در انواع مختلف همیشه در خشکباریها در دسترس است . مصرف انجیر خشک به جای قند یک روتین غذایی بینظیر است که در آن انواع ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن موجود است.
کمکالری بودن: انجیر خشک کمترین مقدار کالری را نسبت به قند دارد، مسئلهای که برای افرادی که به دنبال کاهش مصرف کالری هستند بسیار مهم است.
پیشگیری از افزایش سریع قند خون: انجیر خشک یکی از بهترین موارد در کنترل قند خود و جلوگیری از افزایش سریع آن است. فیبرهای موجود در انجیر باعث کندتر شدن فرآیند هضم قندها میشود و افزایش سریع قند خون را کاهش میدهد.
منبع آنتیاکسیدانها: انجیر خشک حاوی آنتیاکسیدانهای طبیعی است که تاثیر مهمی بر جلوگیری از پیری زودرس بدن دارد.
بهترین جایگزین قند: عناب
عناب یک میوه با خواص بینظیری است که بهطور کلی بر تقویت سیستم ایمنی بدن، محافظت از آن در مقابل امراضی مثل سرطان، التهابهای کبدی و سیستم گوارش و اعصاب روان تاثیر شگرف دارد.
کسانی که باید رژیم غذایی خاصی رعایت کنند یا مصرف قند برای آنها مضر است حتما این حبه جادویی را امتحان کنند. اگر بخواهیم دلایل خود را برای استفاده از حبه عناب به جای قند ذکر کنیم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کم کالری بودن: حبه عناب دارای مقدار کمتری کالری نسبت به قند است. این ویژگی آن را به یک جایگزین مناسب برای افرادی که باید در روتینهای غذایی خود میزان قند مصرفی را کنترل کنند تبدیل کرده است.
کاهش احتمال افزایش قند خون: به دلیل دارا بودن شیرینی ملایم حبه عناب یک گزینه مناسب برای افراد با مشکلات قند خون است.
حبه عناب؛ بهترین جایگزین برای قند در کنار چای
بهترین جایگزین قند: خرما
ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خرما در منطقه خاورمیانه است. تقریبا بیشتر ما در مورد خواص بیشمار این ماده غذایی ارزشمند مطالبی خواندهایم. اگر بخواهیم یکی از شیرینترین موارد جایگزین قند برای چای که هیچ ضرری برای افراد مبتلا به دیابت ندارد اشاره کنیم، باید از خرما نام ببریم.
خرما منبع طبیعی قند مورد نیاز بدن است که خواصی مانند تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد مغز، کمک به رشد استخوانها، تنظیم کلسترول و قند خون را دارد.
خرما حاوی مقدار قابل توجهی از مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم، منگنز، و ویتامینها (مانند ویتامین A و B) است. این عناصر مغذی میتوانند به سلامت عمومی بدن کمک کنند. خرما دارای طبع گرم است و خوردن متعادل آن مثل خوردن هنگام چای، گزینه بسیار مناسبی در روتینهای غذایی ما است.
بهترین جایگزین قند: کشمش و مویز
کسانی که در حال حاضر درگیر چالشهای ناشی از مصرف قند هستند یا دیابت دارند میتوانند کشمش و مویز را به جایگزینی مناسب به جای قند تبدیل کنند. هم کشمش، هم مویز هر ۲ خواص بیشتری نسبت به انگور دارند. طعم کشمش و مویز برای بسیاری یک طعم جذاب در میان تنقلات شیرین است. بدون شک کشمش و مویز فواید بیشماری دارند اما اگر بخواهیم به صورت خلاصه به دلایل جایگزین کردن آن با قند اشاره کنیم میتوان گفت:
کشمش و مویز علاوه بر ارتقای سیستم ایمنی بدن، برای تنظیم قند خون و کنترل دیابت بسیار موثر هستند.
کالری کشمش بسیار کمتر از قند بوده، همچنین ابن ماده ارزشمند فاقد چربی و نمک است.
کشمش حاوی قندهای طبیعی از جمله گلوکز و فروکتوز است. این شیرینی طبیعی ملایم است و میتواند به طعم چای یا دیگر غذاها طعم خوبی بدهد.
کشمش حاوی مواد مغذی مانند آهن، کلسیم، پتاسیم، و ویتامینها است که به بهبود سلامت عمومی بدن کمک میکند همچنین کشمش حاوی آنتیاکسیدانهای طبیعی است که ممکن است در مقابل اثرات آزاد رادیکالها و پیری زودرس بدن مقاومت نشان دهد.
برخلاف قند که ممکن است به سرعت قند خون را افزایش دهد، مصرف کشمش تأثیر بسیار کمتری بر قند خون دارد.
منبع : مجله گفتنی