صفحه اصلی > غذا و آشپزی : خوراکی هایی که افسردگی شدید می آورند
خوراکی هایی که افسردگی شدید می آورند - خبرگزاری تابناک

خوراکی هایی که افسردگی شدید می آورند

افراد دیگر بازخورد منفی دهید بشدت بپرهیزید. این که وزنتان چقدر است اهمیتی ندارد. شما می توانید به کودکتان با انجام رفتار های سالم کمک کنید. گروه های غذایی مختلف را با هم بشناسید، یاد بگیرید که چه مواد مغذی به عنوان غذای سالم مورد نیاز بدن است و درباره اینکه که چرا بعضی از غذا ها انتخاب بهتری از غذا های دیگر هستند، با هم صحبت کنید. تمام سعی و تلاش خود را بکنید تا از مصرف غذا ها و …

هضم شدن آن می شود .بهتر است چنانچه ماده غذایی با ارزش غذایی به این زیادی مصرف می کنید، با دقت در نوع طبخ آن، از مصرف آن بهترین استفاده را ببرید. خواص قارچ همان طور که در بخش قبل ارزش غذایی قارچ را گفتیم، باید خواص قارچ که به سبب وجود این مواد مغذی ایجاد می شود را بررسی کنیم تا به اهمیت آن در رژیم غذایی پی ببریم. در ادامه چند خاصیت مهم قارچ را آورده ایم. خواص قارچ …

ندارد بلکه به عنوان یکی از عوامل اصلی بیماری هایی مانند سوءتغذیه، مشکلات گوارشی، بیماری های قلبی – عروقی، دیابت و چاقی در کشور محسوب می شود. مصرف زیاد نان سفید، هزینه های بهداشتی و درمانی را بالا می برد و کیفیت زندگی را کاهش می دهد. مدیرگروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: غلات کامل جزو آن دسته از مواد غذایی هستند که می توانند سبب کاهش خطر بیماری های مزمن شوند زیرا دارای فیبر …

. اصول TCM می گوید که مصرف آب گرم به بهبود هضم و افزایش عملکردهای متابولیک بدن کمک می کند. اعتقاد بر این است که آب گرم می تواند جریان چی (انرژی) بدن را تحریک کند و توانایی بدن برای تجزیه غذا را بهینه کند و در نتیجه باعث بهبود هضم و کاهش وزن بالقوه شود. آیورودا آیورودا، سیستم پزشکی هند باستان، از مصرف آب گرم برای فواید مختلف سلامتی از جمله مدیریت وزن حمایت می کند. تحقیقات در مورد اصول …

آمار های ارائه شده در سال های اخیر نشان گر آن است که بین 30 تا 40 درصد از ایرانی ها به بیماری کبد چرب مبتلا هستند که اغلب به دلیل تغذیه غلط، مصرف فست فود و غذا ها و خورش های پرچرب و مصرف شیرینی رخ می دهد، برای پیشگیری و درمان کبد چرب علاوه بر ورزش راهکار های مختلف غذایی ارائه شده است. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تایمر آف ایندیا، یکی از مهمترین راهکار های غذایی در این باره افزودن …

گردآوری شده است. از آنجا که حبوبات یکی از مهم ترین منابع تامین پروتئین، فیبر، آهن، منگنز، فولات، منیزیم و آنتی اکسیدان هستند که مصرف آن ها به صورت موکد از سوی پزشکان و کارشناسان تغذیه سفارش شده است، این غذا بهترین جایگزین برای افرادی است که به هر دلیل منع مصرف گوشت دارند و می توانند پروتئین مورد نیاز بدنشان را با استفاده از حبوبات و قارچ در این غذا تأمین کنند. اما تهیه یک …

…، کمبود آب بدن، تغییرات هورمونی در زنان (قاعدگی، بارداری و یائسگی)، استرس بیش از حد، صداهای بلند، فعالیت بدنی شدید، تغییر در الگوی خواب (کم خوابی های طولانی مدت، تغییر زمان خواب، شب بیداری)، بوهای غیرمعمول، مصرف سیگار و الکل، مصرف نوشیدنی های کافئین دار، استفاده زیاد از ادویه در غذا، مصرف غذاهای مانده و چرب و عوارض بعضی از داروها مثل مسکن ها است. زمانی درباره عوامل ابتلا به میگرن …

پزشکی ثبت شده و در سازمان غذا و دارو استاندارد هایی برای آن در نظر گرفته شده است. در این وسیله از ترکیب گاز های اکسیژن و N 2 O با رعایت حدود تعیین شده در سازمان غذا و دارو برای اطمینان از اینکه ضرری برای سلامتی افراد نداشته باشد، استفاده می شود. بیشتربخوانید: با وجود ارائه این توضیحات و تاکید مقام های وزارت بهداشت بر سالم و بی خطر بودن این نوع قلیان ها، هنوز، اما و اگر هایی …

به گزارش صراط به نقل از فرارو- براساس گزارش جدیدی که توسط دانشگاه گلاسکو و به سفارش سازمان بهداشت جهانی تهیه شده در حال حاضر مصرف ویپ بیش از سیگار در میان جوانان رایج است. این بازتاب تحقیقاتی است که نشان می دهد محبوبیت ویپ در بین جوانان در بریتانیا در سالیان اخیر افزایش یافته است. براساس نظرسنجی انجام شده توسط موسسه خیریه ضد سیگار Ash تعداد نوجوانانی که ویپ استعمال می کنند از 7.7 درصد در …

دخترانه امام مهدی (عج) کلاس آموزشی با موضوع تغذیه در پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، کنترل آن برای پیشگیری از بیماری های غیر واگیر مثل دیابت، فشارخون، بیماری های قلبی عروقی در سنین بزرگ سالی حائز برگزار کرد. اعظم اسماعیلی، کارشناس تغذیه مرکز ابوذر کلاس آموزشی با موضوع تغذیه در پیشگیری از چاقی و اضافه وزن را برای مراجعان سرای محله ابوذر غربی برگزار و بر پیاده روی، استفاده از سبزیجات، میوه ها، حبوبات، فیبرها، مغز دانه ها، سبوس و غلات پوست دار، کاهش مصرف غذاهای سرخ شده، غذای فوری، کیک و شیرینی ها تأکید کرد. …

شود نسبت به نان سفید به طور میانگین دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد تاکید کرد: بهترین نان ها، نان هایی هستند که از آرد های با سبوس بالا (آرد کامل) تهیه شده باشد و در تهیه خمیر آن جوش شیرین استفاده نشود، اما همان قدر که توصیه به استفاده از آرد های حاوی سبوس در تهیه نان مهم و ضروری بوده و نقش مهمی در سلامتی دارد، افزودن ثانویه سبوس بر روی نان در نانوایی ها مضر و ممنوع است و باعث افت …

، خیار، هویج، فلفل دلمه ای و بادمجان اشاره کرد. نکته: سیب زمینی و سیب زمینی سرخ شده جزو این گروه محسوب نمی شوند. 2. میوه ها: بخش دیگر این بشقاب باید از میوه های رنگی مانند سیب، مرکبات، هلو و گیلاس تامین شود. میوه ها نیز مانند سبزیجات، سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند. با این حال، به دلیل کالری نسبتاً بالا، باید در مصرف میوه ها زیاده روی نکنید. …

از یک برنامه تلفن همراه برای ردیابی وعده های غذایی، میان وعده ها و نوشیدنی های خود استفاده کنید.نظارت بر مصرف غذا می تواند به شما در شناسایی الگوها، پیگیری پیشرفت و انجام تنظیمات لازم برای رسیدن به اهداف کاهش وزن کمک کند.اهداف واقع بینانه و قابل دستیابی را برای کاهش وزن، ورزش و سلامت کلی تعیین کنید. اهداف بزرگتر را به مراحل کوچکتر و قابل مدیریت تقسیم کنید و پیشرفتی را که در این مسیر بدست آورده اید …

با توجه به این که ذرات قهوه پس از آسیاب شدن تمایل زیادی به جذب رطوبت،روغن و ذرات قهوه قدیمی دارند،نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه از اهمیت بسزایی برخوردار است.از آنجایی که این ذرات،در طعم و عطر قهوه باعث ایجاد قابل ملاحظه ای می شوند،نگهداری و تمیزکاری صحیح آسیاب قهوه می تواند به شما کمک کند تا همواره از بهترین و تازه ترین قهوه خود لذت ببرید. در این مقاله،به طور دقیق به راهنمایی های …

قیمت روغن خوراکی عنوان مقدار قیمت (تومان) روغن خشخاش خالص هرلیتر 990,000 کره مغز پسته هر کیلوگرم 970,000 روغن مغز فندق هرلیتر 860,000 روغن تخمه کدو هرلیتر 790,000 روغن مغز بادام درختی (شیرین) هر لیتر …

به گزارش شمانیوز ؛ شما می توانید با ناگت مرغ یک ساندویچ خوشمزه تهیه کنید یا می توانید سرخ کنید و داخل هواپز یا داخل روغن سرخ کنید. شما می توانید از دو عدد سینه یا از ترکیب ران و سینه استفاده کنید ولی پیشنهاد می شود برای این که ناگت شما مزه بهتری داشته باشد و خشک نباشد می توانید از ترکیب ران و سینه استفاده کنید و بدون استخوان کنید. برای تهیه ناگت می توانید از 123 یا غذاساز …

شکستگی استخوان را کاهش می دهد. ویتامین کا موجود در ریواس آسیب عصبی به مغز را محدود می کند و منجر به جلوگیری از آلزایمر شود. ریواس می تواند به درمان التهاب در مغز کمک کند و از آلزایمر ، سکته و اسکلروزیس جلوگیری نماید. ریواس گزینهٔ خوبی برای کاهش وزن محسوب می شود. ریواس چربی ندارد و 100 گرم ریواس فقط 21 کالری انرژی دارد. ریواس دارای فیبر فراوانی است، مصرف فیبر در افراد دارای …

، کربوهیدرات ها، ویتامین ها، آب و مواد معدنی است که در زیر نکات مهم هر یک ذکر شده است: پروتئین ها ما برای رشد، ترمیم بافت بدن و سالم نگه داشتن سیستم ایمنی بدن به پروتئین نیاز داریم. هنگامی که بدن شما پروتئین کافی دریافت نمی کند، ممکن است عضله را برای سوخت مورد نیاز تجزیه کند. این باعث می شود که بهبودی از بیماری بیشتر طول بکشد و مقاومت در برابر عفونت را کاهش دهد. افراد مبتلا به …

. زنجبیل سطح مواد شیمیایی مغز سروتونین و دوپامین را افزایش می دهد (سطح پایین این مواد شیمیایی با افسردگی مرتبط است). زنجبیل ممکن است به کند کردن پیشرفت بیماری آلزایمر کمک کند. زردچوبه ترکیب اصلی آن، کورکومین، دارای خواص محافظت کننده عصبی است که به حفظ وضوح مغز کمک می کند. به تقویت عملکرد حافظه، کاهش مه مغزی و بهبود شناخت کمک می کند. مطالعات نشان داده اند که کورکومین باعث …

… تخم مرغ دکتر مایا وادیولو، دانشیار تغذیه در دانشگاه رود آیلند، می گوید که تخم مرغ، این ماده غذایی جذاب و خوراکی ضروری برای صبحانه، به دلیل بالا بودن سطح کلسترولش بدنام شد اما علم جدید این ایده را که مواد غذایی صرفا به دلیل اینکه کلسترول بالایی دارند، باعث بالا رفتن کلسترول خون می شوند، رد کرده است. کلسترول خون بالا که پزشکان در مورد آن هشدار می دهند، مشکلات قلبی عروقی و خطر ابتلا …

مرتبط با افزایش سن را کاهش دهد. گردو بهترین غذا برای مغز است و سطوح بالاتری از آنتی اکسیدان را نسبت به سایر مغزها و دانه ها در خود دارد. قهوه کافئین موجود در قهوه به تقویت عملکرد کلی مغز کمک می کند. قهوه هم چنین منبعی غنی از آنتی اکسیدان است که [با افزایش سن] از سلامت مغز محافظت می کند. تحقیقات نشان می دهد که مصرف مادام العمر قهوه می تواند خطر زوال شناختی و بیماری …

…> کباب کردن، بخارپز کردن و روش های پخت سریع را بر سرخ کردن در روغن ارجحیت بدهید. خوردن ماهی احتمال ابتلا به دیابت نوع دو را 50 درصد کاهش می دهد. ماهی سرشار از اسید های چرب اُمگا- 3 است، بنابراین مصرف ماهی به میزان حداقل دو بار در هفته و هر بار 90 گرم بسیار توصیه می شود. البته بیماران دیابتی نباید از کپسول های روغن ماهی جز با تجویز پزشک استفاده نمایند، زیرا تنظیم قند خون آن ها را مختل می کند …

به گزارش صراط نیوز، خواب ناکافی اغلب احساس خستگی مفرط و بی حالی را در بدن ایجاد می کند. افراد اغلب تلاش دارند با مصرف ویتامین های تقویتی و انجام سایر درمان های دارویی این احساس خستگی مفرط را از خود دور کنند. اما به باور متخصصان می توان در صورت خستگی مفرط و کاهش توان جسمانی با مصرف یک سری مواد غذایی تا حد زیادی نیروی از دست رفته بدن را جبران کرد. آیا اغلب شب های خود را با غلت زدن در تخت …

…. علاوه بر این، اکسیداسیون آهن باعث می شود که طعم آن بد شود. دوباره گرم شدن اسفناج باعث ایجاد بافت لزج و طعم تلخ می شود و جذابیت آن را کاهش می دهد. برای حفظ مواد مغذی و جلوگیری از تشکیل ترکیبات مضر، مصرف اسفناج تازه یا گنجاندن آن در غذا ها بدون گرم کردن مجدد توصیه می شود. روغن پخت و پز هنگامی که روغن پخت و پز دوباره گرم می شود، دچار تغییرات شیمیایی می شود که می …

دارد که باعث کاهش وزن مصرف کنندگان می شود. Novo Nordisk، شرکت سازنده اوزمپیک، دارویی با دوز بالاتری از سماگلوتید را با نام تجاری Wegovy برای درمان چاقی به بازار عرضه کرده است. دسته ای از دارو ها که آگونیست گیرنده پپتید شبه گلوکاگون 1 (GLP-1 RA) نامیده می شوند، با تقلید از هورمون GLP-1 که به طور طبیعی توسط روده شما هنگام خوردن غذا ترشح می شود، عمل می کنند که به مغز سیگنال می …

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،نتایج تحقیقات تازه نشان داده است که خوردن دراز مدت وعده های غذایی پرچرب و شیرین می تواند منجر به بروز اختلالات پایدار در حافظه شود. در سال های اخیر تحقیقات زیادی داشتن رژیم غذایی ناسالم و مصرف غذا های فرآوری شده را با خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در افراد در سنین بالاتر مرتبط دانسته اند. یکی از یافته های دیگر چنین مطالعاتی این بود که این نوع غذا ها اغلب …

از پورین هاست. پورین ها تولید اسید اوریک را که یک ماده زائد است و به طور معمول توسط کلیه ها فراوری می شود، تحریک می کنند. وجود اسید اوریک زیاد می تواند برای کلیه ها مشکل ساز و باعث ایجاد سنگ کلیه شود. اگر مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید، آجیل میان وعده مناسبی برای شما نیست. انواع مختلف آجیل حاوی دسته ای از مواد معدنی به نام اگزالات است که در رایج ترین نوع سنگ های کلیه یافت می شود. اگر در …

فیبر محلول هستند که مصرف آنها باعث کاهش LDL خواهد شد. 9. غذاهای غنی شده با استرول ها و استانول ها استرول ها و استانول های استخراج شده از گیاهان توانایی بدن برای جذب کلسترول از غذا را افزایش می دهند. بسیاری از شرکت ها این ترکیبات را به غذاهای مختلف از مارگارین و گرانولا گرفته تا آب پرتقال و شکلات اضافه می کنند و همچنین، به عنوان مکمل نیز در دسترس هستند. دریافت 2 گرم استرول یا …

و حافظه مفهومی ذهنی و همه انواع یادگیری ها را شامل می شود. قرارگیری در معرض سم ها و مواد شیمیایی، رژیم غذایی ضعیف، کمبود خواب و استرس، عملکرد مغز را کاهش می دهد. برای افزایش هوش کافی است به مغزتان توجه کنید، به خوبی آن را تغذیه کنید و فعالیت خوبی نیز برای تقویتش انجام دهید. راه های افزایش هوش این راهکارها می توانند مربوط به تغذیه و سبک زندگی باشند. در ابتدا در مورد …

قلبی شود. همچنین کشیدن سنگین قلیان با سطح بالای تری گلیسیرید که یک عامل اصلی برای پیشرفت بیماری قلبی کرونری است، ارتباط دارد و می تواند باعث تغییر در ضربان قلب و ایجاد آریتمی قلب شود. با این همه مضرات و آسیب های قلیان برای افراد مختلف جامعه و محدودیت های گاه و بیگاه در کنترل مصرف قلیان، تنها زمانی که طرح مبارزه با ارائه قلیان در قهوه خانه ها و کافی شاپ ها جواب داد، زمانی بود که کرونا در …

منبع