[ad_1]
بعضی از مردم نسبت به خرید کارت گرافیکهای AMD پس از اعلام اینکه کارت گرافیکهای Polaris دچار کاهش قدرت هش میشوند بی میل شدهاند. ترکیب این موضوع با این حقیقت که کارتهای گرافیک سری 4xx و 5xx دیگر در بازار نایاب شدهاند، باعث شده که مردم به خرید کارت گرافیکهایی با تراشههای NVidia روی بیاورند.
کارت گرافیکهای NVidia در واقع جایگزینهای مناسبی برای کارت گرافیکهای AMD در ماههای گذشته بودند، اما بعد از اینکه ماینرها برای ساخت ریگهای ماینینگ به بازار هجوم آوردند، طولی نکشید که این سری از کارتهای گرافیک هم در بازار تمام شد. زمانی که در حال نگارش این مطلب هستیم، قیمت کارتهای گرافیک مخصوص استخراج به حدی زیاد شده که اگر قادر به خرید کارت گرافیک با ۲ برابر قیمت چند ماه قبل باشید، خوش شانس محسوب میشوید.
کارت گرافیکهای NVidia P۱۰۶-۱۰۰ در واقع بر پایهی کارتهای گرافیک NVidia GP۱۰۶ ساخته شده است و این دو کارت گرافیک اساساً با هم شبیه هستند اما با کمی تغییر:
کارت گرافیک استخراج NVidia P۱۰۶-۱۰۰ به هیچ عنوان ویژگی خروجی تصویر (بر خلاف سایر کارتهای گرافیک) را ندارد و همچنین برای آن بکپلیتی (محافظ کارت گرافیک) وجود ندارد.
به غیر از موارد بالا، بقیه مشخصات این کارت گرافیک احتمالاً همان چیزی است که انتظار دارید: شامل ویژگیهای کارتهای گرافیک جدید مثل حافظه ویدیویی GDDR5 ۶GB با core clock ۱۵۰۶ مگاهرتز که قابلیت ارتقا تا ۱۷۰۸ را هم دارد. همچنین اتصال ۶ پین برق هم مشابه نمونه GP106 است.
قدرت هش کارت گرافیک MSI P۱۰۶-۱۰۰ برای ماینینگ
سایت کریپتومایند یک ریگ استخراج با ۶ کارت گرافیک MSI P۱۰۶-۱۰۰ ساخته و به منظور تست قدرت هش با آن عملیات استخراج ارزهای دیجیتال اتریوم و زیکش انجام داده و به نتایج زیر دست یافته است:
نکته: مصرف برقی که در اینجا نوشته شده، تقریبی است و برای کل ریگ ماینینگ حساب شده است.
برای اتریوم
در حالت کلاک عادی: قدرت هش هر کارت ۲۰ MH/s و مصرف برق 750W
در حالتی که حافظه ۸۰۰ مگاهرتز باشه و ۱۰۰ مگاهرتز در core Overclock داشته باشیم: قدرت هش هر کارت ۲۴ MH/s و ۸۳۰W مصرف برق.
برای زیکش
در حالت کلاک عادی: قدرت هش هر کارت برای زیکش ۲۹۰ sol/s یا ۲۹۰ h/s و مصرف برق 830W
در حالتی که ۲۲۰ مگاهرتز overclock داشته باشیم: قدرت هش هر کارت ۳۱۰ sol/s یا ۳۱۰ h/s
به یاد داشته باشید که:
همانطور که گفتیم، کارتهای گرافیک P۱۰۶-۱۰۰ مشابه کارتهای گرافیک عادی GTX ۱۰۶۰ 6GB عمل میکنند.
قرار گرفتن کلمه ماینینگ در کنار نام کارتهای گرافیک P۱۰۶-۱۰۰ به این معنی نیست که این کارتهای گرافیک از مشابه گیمینگشان برای استخراج گزینهی بهتری هستند. همین مورد در رابطه با مصرف برق این کارت گرافیک هم صدق میکند، به این معنی که مصرف برق کارت گرافیک به پیکربندی (تعداد دفعات overclocking و undervloting) این کارت بستگی دارد.
به صورت قطعی میتوانیم بگوییم که کارت گرافیک NVidia P۱۰۶-۱۰۰ چندان فرقی از لحاظ عملکرد با مشابه گیمینگ خودش یعنی GTX ۱۰۶۰ ندارد.
از لحاظ قیمت چطور؟
در حال حاضر مقایسه کردن قیمت کارتهای گرافیک با یکدیگر کار سختی به نظر میرسد زیرا که تقاضای خیلی زیادی برای کارتهای گرافیک مخصوص ماینینگ در بازار وجود دارد و این موضوع باعث شده که قیمت کارت گرافیک GTX ۱۰۶۰ در مدت کوتاهی نزدیک دو برابر رشد کند.
اما در حال نوشتن این مطلب قیمت این دو کارت گرافیک تقریباً با هم یکی هستند و حتی در بعضی از سایتها هم قیمت نسخه گیمینگ از قیمت نسخه ماینینگ آن کمتر است.
نکات و ویژگیهای مثبت P۱۰۶-۱۰۰
فکر میکنم تنها مشکل پشتیبانی نکردن این کارت گرافیک از خروجی تصویر است.
نکات مثبت این کارت گرافیک:
۱- کارت گرافیک P۱۰۶-۱۰۰ در حال حاضر موجودی زیادی در بازار دارد چرا که افراد کمتری روی خرید این کارتهای گرافیک ریسک می کنند.
۲- اگر شما محاسبات سود را درست انجام دهید و ارز دیجیتال مناسبی را برای استخراج کردن انتخاب کنید، میتوانید سود مناسبی با این کارت گرافیکها کسب کنید.
۳- کارت گرافیک P۱۰۶-۱۰۰ یک ASIC (مدار مجتمع با کاربرد خاص) نیست و این به این معنی ست که شما هر ارزی رو که روی الگوریتمهای مناسب ماینینگ با کارت گرافیک ساخته شدند را میتوانید انتخاب کنید.
۴- هر روز ICOهای زیادی در سراسر جهان اجرا میشوند، هیچ کس به قطعیت نمیتواند ارزش یک ارز خاص را برای استخراج مشخص کند.
۵- این سری از کارتهای گرافیک از لحاظ دوام نسبت به همتایان خودش موفقتر عمل کرده و از این لحاظ به مراتب بهتر است.
۶- دارای فن و سیستم خنک کننده قدرتمند.
کلام پایانی
امیدوارم که برسی این کارت گرافیک برای شما مفید واقع شده باشد. با تشکر از سایت cryptomined که با تست این کارت گرافیک باعث شد تا به اعداد واقعی از قدرت و کارایی آن دست پیدا کنیم.
[ad_2]
منبع : arzdigital.com