صفحه اصلی > غذا و آشپزی : آموزش املت اسفناج با دورچین سبزیجات صبحانه هتلی
آموزش املت اسفناج با دورچین سبزیجات صبحانه هتلی

آموزش املت اسفناج با دورچین سبزیجات صبحانه هتلی

درود به شما عزیزان و همراهان مجله ژال در این بخش از آموزش آشپزی ژال با طرز تهیه املت اسفناج با دورچین سبزیجات صبحانه هتلی همراه هستیم.

 

 

طرز تهیه یک صبحانه هتلی مقوی سالم و سریع رو براتون آوردیم که در بخش آشپزی مجله ژال بهتون آموزش بدیم

امیدواریم که از طعم این صبحانه در کنار عزیزانتون لدت ببرید

طرز تهیه املت اسفناج :

مواد لازم :

  • اسفناج تازه شسته شده و خورد شده یک لیوان
  • تخم مرغ سه عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم
  • روغن یا روغن زیتون یا کره به میزان لازم
  • نان لواش یک عدد
  • نمک ادویه فلفل پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم

مواد لازم برای دورچین :

  • قارچ تازه شسته شده 4 عدد
  • هویج متوسط یک عدد
  • زیتون بدون هسته 100 گرم
  • کلم بروکلی 100 گرم
  • سرکه بالزامیک 3 قاشق

دستور تهیه :

داخل ماهیتابه روغن یا کره یا روغن زیتون رو به اندازه دلخواه بریزید وقتی ماهیتابه گرم شد اسفناج تازه شسته و خورد شده رو بهش اضافه کنید کمی تفت بدید تا اسفناج سبک بشه

تخم مرغ ها رو داخل کاسه بریزید کمی نمک بهش اضافه کنید و بوسیله چنگال زرده و سفیده رو کاملا مخلوط کنید

اسفناج که حالا دیگه سبک شده رو کف ماهیتابه پخش کنید و مخلوط تخم مرغ رو بصورت یکدست بهش اضافه کنید نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا رو روی تخم مرغ پخش کنید

نان لواش رو که بصورت دایره ای و اندازه کف ماهیتابه برش زدید روی مخلوط تخم مرغ و اسفناج قرار بدیدیک بشقاب شیشه ای روی نون بگذارید که بتونید مواد رو کاملا توی مایتابه برگردونید و موقع وارو کردن مواد به هم نریزه ، ترکیب تخم مرغ و اسفناج رو توی ماهیتابه وارو میکنیم که نان لواش در کف قراربگیره و کمی توی روغن سرخ بشه همزمان پنیر پیتزا رو روی تخم مرغ ه پخش میکنیم شعله رو ملایم میکنیم که هم نان سرخ بشه هم پنیر روی مواد آب بشه

حالا موارد رو توی سه بشقاب میریزیم و از وسط تا میکنیم و روی هم قرار میدیم که زیر و رو نان قرار بگیره و اسفناج و پنیر و تخم مرغ در وسط باشه حالا این نیم دایره رو با چاقو دوتا برش میدیم حالا سه تا برش پیتزایی خوشمزه داریم

میریم سراغ ترکیب سبزیجات :

یه مقدار آب توی ماهیتابه میریزیم هویج رو برش میزنیم ( دایره ای یا خلال بزرگ) به آب اضافه میکنیم حالا نوبت اضافه کردن کلم بروکلی رسیده

حالا سرکه بالزامیک رو اضافه میکنیم تا سبزیجات یه مقدار بخارپز بشه در آخر قارچ ها رو چهارقاچ میکنیم و اضافه میکنیم وقتی آب کامل جمع شد زیتون ها رو اضافه میکنیم …

 

حالا وقت اون رسیده که املت اسفناج و با دورچین سبزیجات تزیین کنید و نوش جان کنید